Увага!!! Конкурси!!!

💥УВАГА!!! ОГОЛОШУЄМО КОНКУРСИ!!!💥
❗❗❗Конкурс 1❗❗❗

📌Фензін “Підвал” оголошує конкурс короткометражних фільмів “Настраш за хвилину”!!!💀🕷️🦇

👉Прийом заявок триває з 30 березня 2021 по 30 червня (23:59 за Київським часом) 2021 року включно.👈
📌Технічні та художні вимоги до Фільму:
🎬Тривалість кінороботи повинна становити від 1 до 2 хв включно.
🎬Жанр: горор/містика/трилер
🎬До участі у конкурсі приймається один фільм від одного учасника.
🎬Фільм має бути оригінальним і не може бути скопійований з інших. Рекомендуємо використовувати оригінальну музику, не включати до Фільму захищені авторським правом твори або частини таких творів, а також не використовувати у зображенні зареєстровані логотипи компаній. Якщо Фільм буде обраний до участі у фіналі Конкурсу, і міститиме музику, кліпи або бренди, які не належать вам, організатори можуть вимагати від вас отримати згоду на використання музики, кліпів або марок, як умову показу вашого фільму у нас в фензіні.
🎬Фільм може бути знятий у будь-якому відеоформаті та будь-яким пристроєм, ніде раніше не розповсюдженим та таким, що не брав участі в інших конкурсах. Смартфоном також можна 😉

🎬Для подання заявки на участь у Конкурсі Фільм має бути завантажений на один із безкоштовних онлайн відео-сервісів: YouTube або Vimeo.

🎬Фільми, відібрані до фіналу Конкурсу, будуть показані у нас в фензіні (зокрема програма “Підвальний кінозал”. Тому організатори прагнуть отримати максимально якісні копії фільмів-фіналістів. З цієї причини всім заявникам рекомендується зберігати всі вихідні файли проекту (у форматах Quicktime, WMV, AVI, тощо) до прийняття рішення про вихід Фільму до фіналу Конкурсу – 30 червня 2021 року.

🎬Переможці отримують винагороди:

1 місце 1000 грн
2 місце 700 грн
3 місце 500 грн

🎬У подальших кіноконкурсах розмір винагороди буде збільшуватись. Сподіваємось, що наш перший кіноконкурс пройде успішно і з залученням багатьох учасників. Поширюйте новину у себе на сторінках та тематичних кінопабліках.

🎬Посилання на опубліковану роботу у відеосервісі, а також інформацію про автора (ПІБ, мобільний телефон, сторінка в соцмережах) з темою листа “кіноконкурс” вислати на мейл: hellowin_ua@ukr.net

настрашзахвилину

кіноконкурс_Підвал

❗❗❗Конкурс 2 ❗❗❗
💥🤘А тепер, Редактор в ефірі!!!💥
🦇Буде серйозна розмова. Хочемо видати збірку української містики, яка зав’язана з українською міфологією. Тому, оголошуємо літературний конкурс!!

🦇До участі у конкурсі приймаються оповідання (40 тис. зн. з пробілами) і новели (80 тис. зн. з пробілами).

🦇Умови участі:🦇
🦇1. Повна, максимальна відповідність темі. Пишіть про сучасне місто чи козацьку добу, про село і Оксанку з Іванком, і як їх відьма розлучила, про ворожок чи чугайстрів, цвинтарі чи упирів – будемо дивитися все. Але пройдуть лише найкращі, хто справді опиратиметься на 👉українську міфологію, вміє будувати сюжет і тримати інтригу. До тексту, після фіналу, треба додати коротеньку довідку (можна в художньому, можна в документальному стилі) на 500-700 знаків про міфологічного персонажа (реального чи вигаданого вами), який стане головним героєм чи антигероєм вашого твору
🦇2. Тексти мають бути вичитані, без помилок, без одруківок, раніше не опубліковані та такі, що не брали участь в конкурсах. Грамотність – це друге сито.
🦇3. Формат файлу – ворд, док. Шрифт: Тайм Нью Роман, висота 14, міжрядковий інтервал 1.5, мінімум форматування (максимум, можна використовувати курсив).
🦇4. Надсилати твори лише на адресу romanmtt80@ukr.net з поміткою “Українська містика. Підвал.” до 30 травня 2021 р. Оголошення переможців – 21червня 2021 р.
Видання збірки – літо-осінь 2021 року.
🦇5. Автор надає свої наступні персональні дані: ПІБ (ніяких псевдо), телефон, власна електронна пошта (не дядька чи сестри), посилання на профіль в фб/вайбер/ватсап.
🦇6. Обмеження і застереження:

  • вік учасників – від 18 років;
  • ніякого мату (окрім прямої мови персонажів, але не факт, що вони лишаться в текстах при публікації);
  • ніякого жорсткого порно, але секс можна;
  • дозуйте сплаттер;
  • елементи творів чи твори про насилля щодо дітей – заборонено.

💣🎁Переможці отримають “слонів” (будуть призи, не просто так) за 1, 2 і 3 місця. Всі автори, що потрапляють до збірки отримують по авторському примірнику книги.

українськамістикаПідвал

🔥🔥🔥Ласково просимо до Підвалу, одним словом. Запрошуйте в нашу хату друзів і знайомих. Підпишіться на наш youtube-канал: https://m.youtube.com/channel/UCRjCuzhrNSRWTlx_G7Wpjkg

☕☕☕І не забудьте “вгостити” адмінів кавою, чи просто задонати нас в цей важкий час. Ваша допомога нам потрібна. Ми цінуємо її :
💵Приватбанк 5168757392461473

Далі буде. Не перемикайте канал!

🤘🤘🤘Вже в жовтні “закидаємо” вас лайном та кишками в новій збірці “Свині”, відбір до якої щойно завершився.
🕷️💀🦇”Підвал” піклується про вас, бо український горор – це ми!

Опубліковано у Uncategorized. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити коментар